Frem Restaurant  September

Dagens husmands kost – A la carte kort.

Kr.128,- 17.00 – 21.00 dagens ret.

Uge 35.   29-3 September

Tirsdag: Stegt Flæsk m. persillesovs & nye kartofler ad libitum.

Onsdag: Mørbrad bøf m. nye kartofler, sky sauce & hj. agurkesalat

Torsdag: Planke laks m. mos, rejer og hummersauce

Fredag: frokost åbent – alt optaget fra kl.16.00

Lørdag: Stor frokost buffet 12.00-16.00

Søndag: Stor frokost buffet 12.00-16.00

Uge 36.   5-10 September

Tirsdag: Stegt flæsk m. persillesauce & nye kartofler ad libitum

Onsdag: Revelsben med bagt kartoffel samt coleslaw

Torsdag: Peberhakke bøf m. grovfritter, sauteret grønt & pebersauce

Fredag: A la carte.

Lørdag Stor frokost buffet 12.00-16.00

Søndag: Stor frokost buffet 12.00-16.00

Uge 37.   12-17 September

Tirsdag: Stegt flæsk m persillesovs ad libitum

Onsdag: Honning marineret skinkesteg m. ristede kartofler, grønt samt sky

Fredag: A la carte

Lørdag: Stor frokost buffet 12.00-16.00

Søndag: Stor frokost buffet 12.00-16.00

Uge 38.    19-24 September

Tirsdag: Stegt flæsk m persillesovs ad libitum

Onsdag: Unghanebryst m. ris & karrysauce

Torsdag: Paprika schnitzel med pommes saute, ærter samt paprika sauce.

Fredag: Alt optaget fra kl.17.00

Lørdag: Stor frokost buffet 12.00-16.00

Søndag: Stor frokost buffet 12.00-16.00

Uge 39.​    26-1​ September

Tirsdag: Stegt flæsk m persillesovs ad libitum

Onsdag: Dansk bøf m. bløde løg & spejlæg

Torsdag: Stjerneskud m. kogt/ stegt rødspætte, rejer

Fredag: A la carte.

Lørdag: Stor frokost buffet 12.00-16.00

Søndag: Stor frokost buffet 12.00-16.00

​Bord og Arrangement

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Tilmeld Nyhedsbrev

Firmanavn:​

Restaurant Sejlklubben Frem

Adresse:​

Strandvænget 65

2100 København Ø

​Kontakt:

mad@sejlklubbenfrem.dk

Telefon: 39 29 33 85

CVR:​

28190271