Frem Restaurant August

Dagens husmands kost – A la carte kort.

Kr.128,- 17.00 – 21.00 dagens ret.

Uge 31. 1-6 August

Tirsdag: Stegt Flæsk m. persillesovs & nye kartofler ad libitum.

Onsdag: Rosmarin stegt unghanebryst med grønt, pommes saute samt pebersauce

Torsdag: Rødvins braiseret oksecuvette med kartoffel kroketter samt rødvin sauce

Fredag: A la carte kort samt dagens Mørbradbøffer med champignon a la creme

Lørdag: Stor frokost buffet 12.00-16.00

Søndag: Stor frokost buffet 12.00-16.00

Uge 32. 8-13 August

Tirsdag: Stegt flæsk m. persillesauce & nye kartofler ad libitum

Onsdag: Revelsben med bagt kartoffel samt coleslaw

Torsdag: Pariserbøf med det hele.

Fredag: A la carte kort fra kl.17.00

Lørdag : Stor Frokost buffet. 12.00 – 16.00

Søndag: Stor Frokost buffet. 12.00 – 16.00

Uge 33. 15-20 August

Tirsdag: Stegt flæsk m persillesovs ad libitum

Onsdag: Crispy chicken med pebersauce, grønt samt grovfritter

Torsdag: Dansk bøf med bløde løg og spejlæg samt sky sauce

Fredag: A la carte kort fra kl.17.00

Lørdag: Stor Frokost buffet. 12.00 – 16.00

Søndag: Stor Frokost buffet. 12.00 – 16.00

Uge 34. 22-27 August

Tirsdag: Stegt flæsk m persillesovs ad libitum

Onsdag: Fiskefrikadeller med cremet tomatsauce & små nye kartofler

Torsdag: Paprika schnitzel med pommes saute, ærter samt paprika sauce.

Fredag: A la carte fra kl.17.00

Lørdag: Alt optaget

Søndag: Stor Frokost 12.00 – 16.00

​Bord og Arrangement

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Tilmeld Nyhedsbrev

Firmanavn:​

Restaurant Sejlklubben Frem

Adresse:​

Strandvænget 65

2100 København Ø

​Kontakt:

mad@sejlklubbenfrem.dk

Telefon: 39 29 33 85

CVR:​

28190271