Frem Restaurant Maj/ juni/.

Dagens husmands kost – A la carte kort.

Kr.128,- 17.00 – 21.00 dagens ret.

Uge 22.30-5- maj/ juni

Tirsdag: Stegt Flæsk m. persillesovs & nye kartofler ad libitum.

Onsdag: Hakkebøf m. bløde / spejlæg & kartofler

Torsdag: Rødvins braiseret oksecuvette med kartoffel kroketter samt rødvin sauce

Fredag: Alt optaget fra kl.17.00

Lørdag: Alt optaget hele dagen

Søndag / Mandag : Stor Pinse buffet fra kl.12.00 – 16.00 kr. 148,-

Uge 23. 6-11 Juni

Tirsdag: Stegt flæsk m. persillesauce & nye kartofler ad libitum

Onsdag: Dampet laks m. hummersauce, rejer/ asparges & kartofler

Torsdag: kylling Diablo m. ris

Fredag: Alt optaget fra kl.17.00

Lørdag : Stor frokost buffet. 12.00 – 16.00 kr.148,-

Søndag: Stor frokost buffet. 12.00 – 16.00 kr.148,-

Uge 24 13-18 juni

Tirsdag: Stegt flæsk m persillesovs ad libitum

Onsdag: Frem gryde med oksekød/ cocktailpølser samt kartoffelmos

Torsdag: Husets store pariserbøf m. det hele.

Fredag: Alt optaget hele dagen

Lørdag: Stor Frokost buffet. 12.00 – 16.00

Søndag: Stor Frokost buffet. 12.00 – 16.00

Uge 25. 20-25 Juni

Tirsdag: Stegt flæsk m persillesovs ad libitum

Onsdag: Alt optaget fra kl.17.00

Torsdag: Alt optaget fra kl.17.00

Fredag: Alt optaget fra kl.17.00

Lørdag: Alt optaget hele dagen

Søndag: Stor Frokost buffet. 12.00 – 16.00 kr.148,-

Uge 26. 27-2 Juni/ juli

Tirsdag: Stegt flæsk m persillesovs ad libitum

Onsdag: Svinemørbrad svøbt i bacon med champignon sauce og grovfritter.

Torsdag: Paprika schnitzel med pommes Saute, ærter samt paprika sauce.

Fredag: A la carte/ frokost fra kl.11.30 – 21.00

Lørdag/ Søndag: Stor frokost buffet fra kl.12.00 – 16.00 kr.148,

​Bord og Arrangement

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Tilmeld Nyhedsbrev

Firmanavn:​

Restaurant Sejlklubben Frem

Adresse:​

Strandvænget 65

2100 København Ø

​Kontakt:

mad@sejlklubbenfrem.dk

Telefon: 39 29 33 85

CVR:​

28190271