A la carte menu

Hos Sejlklubben Frem i København Ø tilbyder vi ​hver dag et udvalg af lækre retter i vores a la carte menu. Vi serverer for eksempel lækre vegetariske retter til vegetareren, såsom tomatsuppe og lun grøntsagstærte. 

Er du mere til kødretter har vi på vores a la carte menu striploin steak, kalvefilet og Frems egen burger med hjemmerørt oksekød, salat, agurk og tomat. Burgeren serveres i lækker bolle, hjemmelavet pommes frites samt chilisauce. Til vores grillretter kan du desuden vælge mellem et stort udvalg af tilbehør. 

Faste menuer til a la carte

​Sejlklubben Frem har to udvalgte ala carte menuer. Kaptajnens favorit indeholder gravad laks på lyst brøf til forret, bøf bearnaise med pommes frites til hovedret. 

Sejlermenuen er bestående af rejecocktail med brød j, wienerschnitzel og pandekager med softice. 

Udover vores udvalg af forretter, hovedretter og faste menuer kan du også vælge blandt en række søde desserter, der stiller den lille lækkersult. Er du ikke så meget til dessert, har vi også et bredt udvalg af kaffe og spiritus. 

Ring til os på telefon 39 29 33 85 eller send en mail til: mad@sejlklubbenfrem.dk for at bestille bord til a la carte servering. 

For PDF og print, klik her

​​

​Bord og Arrangement

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmanavn:​

Restaurant Sejlklubben Frem

​Kontakt:

mad@sejlklubbenfrem.dk

Telefon: 39 29 33 85

CVR:​

28190271